TAŞ MEKTEPLİLER ÇANAKKALE'YE GİTTİ

9.09.2014 09:44:36

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Kayseri'de Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı' kapsamında 40 öğrenci Çanakkale gezisine götürüldü.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Kayseri’de Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı’ kapsamında öğrencilerin kötü alışkanlıklardan koruma amacıyla 40 öğrenci Çanakkale’ye gezisine götürüldü. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü önüne aileleri ile beraber gelen öğrenciler, aileleri ile vedalaştıktan sonra yola çıktı.
Düzenlenen program hakkında bilgiler veren Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ayhan Ağger, “Şuanda planlamış olduğumuz Kayseri’de Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı kapsamında Kayseri Taş Mektepliler Çanakkale gezisinin şuanda Kayseri Emniyet Müdürlüğü olarak 3’üncü gezimizi düzenliyoruz” dedi.
Ağger ayrıca, “Bundan önceki gezilerimizle alakalı olarak vatandaşlarımız çok memnun kalmışlardı. Arkadaşlarımızı buradan ilk olarak Bursa, Çanakkale ve İstanbul’da sona erecek 3 gece 5 gündüz şeklinde programımızı hazırladık. Çocuklarımız 4 tane görevlimizi eşliğinde gönderiyoruz. 40 tane 18 yaş altı çocuğumuzu bu programda götürüp getireceğiz” ifadelerini kullandı.